FURNIZORII PRINCIPALI AI CABINETULUI

Producători de aparatură stomatologică

Anthos, Biolase, Cattani, Cominox, Degussa, Durr, Gnatus, KaVo, Kerr, Lares, Mectron, Ritter, W&H, Zeiss;

Producători de instrumentar stomatologic

Carl Martin, Edenta, Edwards, Kerr, Humi, Maillefer, Mani, Medesy, Meisinger, NTI-Kahla, SS White, Walser;

Producători de materiale stomatologice

Bausch, Bayer, Busch, Colgate, Coltene, Dentsply, Du Pont, GC, Hawe, Heraeus, Kerr, Nordiska, PD, Pentron, Roeko, Septodont, Spofa, Swedent, Topdent, Ultradent, Vita, Voco, Wrigley, Zhermack, 3M Espe;

Producători de aparatură generală

Beretta, Fuji, Holdmann, HP, Kodak, LG, Mepa, Panasonic, Philips, Samsung, Siemens, Sony, Toyota, Whirlpool;

Distribuitori / depozite stomatologie

S.C. Macrinus S.R.L.
S.C. Dentotal Protect S.R.L.
S.C. Doriot Dent S.R.L.
S.C. Edwards S.R.L.
S.C. Medica M3 S.R.L.
S.C. Sitea S.R.L.
KAVO ROMANIA

Furnizori de servicii pentru cabinet

Allianz Ţiriac Asigurări S.A. – asigurări mijloace fixe, personal medical
HIGP & Asociații SCA - asistență juridică
CMI dr. Mirela F. Hajdu – servicii medicina muncii personal angajat
S.C. Stericycle S.R.L. – neutralizare reziduuri biocontaminate
S.C. Allenco S.R.L. – servicii de întreţinere a aparaturii specifice
S.C. General AHA 2005 S.R.L. – servicii de dezinsecţie
S.C. Derom Dental International S.R.L. – softuri de radiologie, ScanoraLite 3.2.6 şi Scanora 5.2.6.
S.C. eXactonly SRL – proiectare şi întreţinere program evidenţă
S.C. Icetech Company S.R.L – webdesign Arad
S.C. Maxtherm S.R.L. – servicii întreținere termotecă
S.C. Top Security Service – servicii de pază şi protecţie cabinet
S.C. Medical XRay S.R.L. – servicii de radiologie stomatologică
S.C. Wittenberger S.R.L. – servicii de radiologie stomatologică
S.C. Zepotech – Hardware: furnizare şi întreţinere
S.C. Alpego - Elvira S.R.L. – servicii SSM și PSI
 Anamaria Capotescu  – tehnoredactare şi traduceri în limba engleză

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM ANAMARIA CAPOTESCU

In Memoriam Anamaria Capotescu

Anamaria Alexandra Capotescu (13 ianuarie 1973 – 07 ianuarie 2017) Absolventă a Facultății de Drept a Universității ”Babeș - Bolyai” din Cluj. Angajată a Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România între anii 2004 - 2017. Înscrisă în Programul Național de Transplant de Organe al României. A încetat să fie în mod fulgerător, cu o săptămînă înainte de a împlini 44 de ani.

Ana s-a angajat la AMSPPR în 2004 în urma cîștigării unui concurs cu probe la care au participat 7 candidați. În primii ani a fost secretara Filialei Regionale Banat a asociației și ulterior director executiv eficient al acesteia, îndeplinind simultan atribuțiile stresante și responsabile de secretară a președintelui AMSPPR. Prin activitatea sa intensă Ana a participat de la început la succesele unui an de vîrf al AMSPPR, dintre care amintim două: organizarea Sesiunii Plenare 2004 a Organizației Regionale Europene a FDI la București și cîștigarea alegerilor naționale CMDR 2004, în urma cărora peste 50 % din delegații Adunării Generale Naționale a CMDR au fost aleși membri AMSPPR și 4 din cei 5 membri ai Biroului Executiv Național al CMDR au fost aleși membri AMSPPR.

În cadrul activității complexe structurate departamental pentru Sediul Central al AMSPPR, Ana a realizat și corectat o mare parte a documentelor importante, a corespondenței asociației cu MS, CNASS, CMDR, asociații partenere, filiale regionale, etc., a rapoartelor anuale ale președintelui AMSPPR. A participat ca membră în secretariatele unor Adunări Generale Naționale și Congrese Științifice Internaționale ale asociației, la corectura Programelor Congreselor , la realizarea materialelor de promovare a AMSPPR pentru alegerile CMDR, la realizarea a numeroase alte rapoarte pentru AGN în format Power Point.

A tradus în limba engleză cu mare fidelitate materialele asociației pentru organizațiile internaționale în care este membră (FDI, ORE-FDI) sau în care a fost membră (Grupul de lucru ORE-FDI “Practica Stomatologică Liberală în Europa”, DLC – UE, devenită CED – UE), pentru asociații profesionale din alte țări, lectori străini, sponsori, contractanti de publicitate, etc.

O parte importantă și continuă a fost activitatea de secretară de redacție a publicațiilor AMSPPR, Buletinul Informativ Național „Quo Vadis” și revista „Viata Stomatologică” , care pînă în anul 2010 au apărut cu 6 numere / an iar de atunci cu 4 numere / an. Pentru fiecare din aceste numere, Ana a realizat la timp colectarea centralizată și corectarea completă a articolelor profesionale sau științifice ale autorilor, a fotografiilor, machetarea fiecărei pagini, ordinea paginației, sumarul, etc. Puțini știu că fiecare număr era supus la 4 - 5 corecturi exigente ale variantelor editoriale succesive, pînă Ana dădea Bun de Tipar. Tot pentru aceste publicații Ana a asigurat traducerea în limba română a Declarațiilor FDI, a Manualului de Etică al FDI, a diferite articole științifice ale autorilor străini, etc. În 2010 a conceput și upgradat site-ul revistei, www.viatastomatologica.ro

O activitate importantă și susținută a fost realizată de Ana pentru Filiala Regională Banat a AMSPPR unde a participat cu suflet la amenajarea celor 2 sedii succesive. A făcut parte din toate comitetele de organizare ale manifestărilor științifice anuale tradiționale ale Filialei Regionale Banat în cadrul expoziției ARMEDICA , a numeroase Cursuri EMC județene cu lectori de valoare și teme de mare interes. A organizat statutar toate Adunările Generale Regionale ale Filialei Banat, realizînd și/sau corectînd rapoartele de activitate ale președinților și departamentelor, corespondența cu filialele județene, etc.

În cadrul Filialei Regionale Banat, Ana a realizat în primii ani Buletinele Informative ale Filialei Regionale Banat și începînd cu 2010, a conceput și alimentat variatul site al Filialei Regionale Banat a AMSPPR, www.dentalbanat.ro

În viața sa privată, Ana a fost o pasionată cinefilă, avînd o colecție personală de mii de filme traduse în limba română și o mare iubitoare a pisicilor, avînd trei în îngrijire. În anul 2016 o bună parte a timpului său liber a fost dedicată finalizării dificilului proiect privat bilingv denumit “ Medicina acum 112 ani în Transilvania: Cartea Sănătății 1904” ce poate fi accesat și parcurs pe site-ul www.dentistdavid.ro.

În cei 13 ani în care a fost angajată a asociației, Ana a fost una cu AMSPPR, participînd sincer la bucuriile, victoriile, necazurile sale, ca o adevărată membră a unei mari familii cu vise comune. Multe și importante realizări ale Sediului Central al AMSPPR și ale Filialei Regionale Banat nu ar fi fost posibile fără participarea profesionistă și plină de dăruire a Anei. Ca președinte AMSPPR în trei mandate declar de asemenea că nu aș fi putut realiza atît de multe pentru asociație fără Ana .

Sunt convins că pentru Narcisa, Maria, Luciana, Horia, Gyuri, Vlad, Mihai, Ștefan, Ileana, Carmen, Dan, Andreea, Sanda, Teo, Diana, Nicoleta, Ameda, pentru toți membrii AMSPPR care au cunoscut-o, dispariția Anei este o pierdere inestimabilă.

Nu o vom uita niciodată .

Dr. Voicu A. David

Inchide [x]